Hilltop Retreat, Abuja

Share this page

Residential

Previous
Next

Advocating sustainability, the owners of Hilltop Retreat have attempted to renovate/retrofit an existing building to provide a mixed use development in lieu of demolition.

The renovation incorporates distinctive architectural features that exhibit the Architect‘s creativity.

 The location of apartments on the uppermost floor has been oriented to give the most pleasing and appealing view of the FCT.

 The building exterior has been restored and enhanced. The interiors have been completely renovated to provide functional apartments with quality and timeless finishes. The typical “linear design” floor plan allows for ample daylight, quality view, space, increased occupant comfort, and enhanced lighting energy saving cost.

Client 

Federal Government of Nigeria,

MainContractor 

B-Stabilini Nig. Ltd

Completion 

August, 2015