Federal Judicial Service Commission Headquarters Abuja

Project

A subtle experience in modern renovation, this project involves modernizing and upgrading an existing two storey building comprising of two blocks to a functional and decent modern office that justifies value for money.

Being the smallest building within the Supreme court complex, we have attempted to evoke the intricacy of good detailing with use of contemporary finishing materials to upgrade the interior and exterior quality thereby creating conducive environment for the Staff and management to work in, with a view to improving their productivity.

Mechanically fixed Moca-Limestone tiles were cladded on existing dilapidated mosaic tiles.

The result is a high quality office accommodation with generous provision of natural light.

Client

Federal Judicial Service Commission

Main Contractor

BNL Construction Ltd.

Completion due

November, 2011